Середа, 24.04.2024, 08:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Домашня горілка

Самогонка - якесь не хороше слово. "Казенка" - ще гірше. На сьогодні все більше і більше людей надають перевагу домашній горілці настояній на всіляких лікарських травах. Вона і корисна, і смачна, і п'янка.

Чому краще пити хороший самогон, а не горілку з лікеро-горілчаних заводів.

Даний міцний напій виготовлений шляхом ґуральництва. Я над кожною пляшкою  як над дитиною.

Самогон виробляється по загальній горілчаній технології, шляхом перегонки браги. Або шляхом дисциляції по науковому. Всі відомі дорогі напої робляться по цій технології. Справжні коньяк, ром, текілу чи віски завжди женуть. Відповідно їх вартість завжди більше 100 грн.

Горілка виробляється шляхом розмішування спирту з водою. Це набаго простіше і легше ніж чекати поки виженеться гонка самогону. Для організму це те саме, що випити перемішаної кип'яченої та сирої води. Звичайно буде „понос”

При перегонці самогону першим фільтром є сухопарник. Фактично, це банка (відіграє роль холодильника) в якій збираються всі шкідливі для організму феноли та смоли. Два сухопарники поставленні підряд гарантують затримку всіх небезпечних для організму речовин.

При виробництві спирту першим фільтром є хімічні реактиви, які самі по собі є шкідливими для організму.

Другим фільтром при виробництві чистого самагону є активоване вугілля. Яке постійно змінюється. На 1 л горілки використовується 6 пачок ативованого вугілля.

На виробництві спирту активоване вугілля не використовують, а фільтри міняють не по технології а, як заманеться. Готова горілка взагалі ніколи не фільтрується.

При фільтрувані горілки 45 градусів, активоване вугілля адсорбує на себе всі шкідливі для організму речовини.

Молекули спирту мають властивість затримувати інші речовини. Завдяки цій властивості не можна отримати 100 відсотковий спитр. Так само при фільтруванні спирту ніколи не можна його добре очистити, тому, що спирт просто не віддає шкідливі речовини в силу своеї хімічної природи..

Практика підсказує, що вживання невеликих доз самогону після 35 років стимулює чоловічий організм. Раніше по селах завжди господині тримали хороший самогон і викорисовували його в лікувальних цілях від більшості хвороб.

Вживання горілки в будь-якому віці, та в будь-яких дозах призводить до погіршення роботи всіх, без виключення, систем органів.

З метою покращення лікувальних властивостей використовують: шипшину, перетинки горіхів, чагу, калган, пррополіс та інші натуральні лікувальні рослини чи проодукти бджільництва.

З метою покращення питних властивостей використовують янтарну кислоту або інші дешеві і шкідливі симулятори смаку.

Після приймання  хорошого самогону хочеться поговорити на всілякі теми чи від душі посміятися.

Після приймання горілки майже завжди хочеться матюкатися, спорити, кричати, битися, чи боятися все це робити до якоїсь степені спяніння. Потім забуття.

З ранку, після вдалого відпочинку, завжди відчуваєть настрій, щось творити чи робити. Хочеться всім розказати, як вчора весело провів вечір.

З ранку завжди, болить голова, запор або понос, депресія, млявість і т.д. Досить часто не можливо згадати, що вчора було.

Дещо вища, в порівнняні з горілкою  ціна компенсується більшим вмістом спирту – 45.

Недосягнення ефекту веселого спяніння  компенсується збільшення дози аж до забуття. В ранці гаманець лишається пустим скільки б грошей там не було.

Підробка горілки економічно не вигідна, завдяки вмісту справжніх частин лікарських рослин.

Більше 50 % горілки, що реалізуютьв Україні є простим фальцифікатом. 

При виробництві якісного самогону  вкладаємо в свою горілку всі свої старання та знання давніх поліських травознаїв.

Масовість виробництва передбачає лише постійно нові розробки маркетингових ходів та видумок. Суть лишається: спирт, вода, ароматизатори.

Як би, ще закушувати нормальною їжою,  без емульгаторів та барвників, то процес вживання можна по праву назвати відпочинком та оздоровленням організму чи то профілактикою стресів.

Коли прийом заводської горілки супроводжується великою кількістю їжі з емульгаторами чи стимуляторами росту (кури гриль, копченості на рідкому димі) в результаті організм  отримує високотоксичні розчинені хімічні речовини, в наслідок яких організм  зашлаковується на довгі роки.

Даруючи пляшку якісного самогону , ви назавжди отримаєте вірного друга. Ексклюзивне оформлення та якість вмісту надасть Вам переваги перед іншими.

Купуючи в подарунок пляшку горілки чи вина, ви змішуєтесь з іншими. Будь якої краси пляшка не надає переваги одному й тому ж змісту: спирт, вода, ароматизатори. Сьогоднішні горілки ціною до 100 грн. правильно називати спиртово-водною сумішшю, а не алкогольним напоєм.

Сировина: цукор, дріжді, лікарські рослини.

Сировина: відходи, дріжді, хімічні реактиви та синтетичні ароматизатори

Чому не слід пити самогон з так званих точок:

  1. Тому що його ніколи не фільтрують.
  2. Женуть  без сухопарника
  3. Додають шкідливі речовини: демідрол, курячий помет, технічний та сухий спирт.
  4. Антісанітарій ні умови: пляшки миють як небуть, трубки ніколи не прочищають, використовують пластикову тару.
  5. Пють нещасні верстви населення, запах та настрій бомжів і покидьків передається до самогону.


Цю сторінку бажано роздрукувати і прочитати з листка.

Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0